Δευτέρα 21 Απριλίου 2008

Μεγάλος παίκτης, μικρός άνθρωπος


Υπήρξες μεγάλος παίκτης. Τεράστιος. Κόσμησες το πρωτάθλημά μας. Σε ευχαριστούμε. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος.
Αποδείχθηκες μικρόψυχος. Κακεντρεχής και συμφεροντολόγος. Μείωσες τον ίδιο σου τον εαυτό πάνω από όλα. Αυτή είναι η άλλη όψη.
Μπορείς να φύγεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο απαξίωσες (αν και ήταν αυτό που σου έδωσε την ευκαιρία να παίξεις ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο) και να πάς να κάνεις επιχειρήσεις στη Βραζιλία. Μπορείς να συνεχίσεις να λές πως σου έκλεψαν το πρωτάθλημα. (αν και όταν έπαιζες στον Ολυμπιακό ζητούσες να κερδηθεί δικαστικά η υπόθεση με τα επεισόδια στο ματς Πανιώνιος - Ολυμπιακός). Μπορείς να απαγορεύσεις σε όλους να σε κρίνουν γιατί δεν έχουν κερδίσει παγκόσμιο κύπελλο. (αλήθεια εσύ κέρδισες 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα, όπως ο τερματοφύλακας τον οποίο κατηγόρησες;). Μπορείς ακόμα εσαεί να βρίζεις τον Κόκκαλη με μένος για την απαράδεκτη (πέρα πάσις αμφιβολίας) συμπεριφορά του. (παρόλα αυτά αν σε είχε κρατήσει και σε έκανε και τεχνικό διευθυντή θα παρέμενε ο κορυφαίος πρόεδρος ε;). Δεν μπορείς με τίποτα όμως να ξαναπαίξεις με όλους εμάς που σε επευφημούσαμε επί τριετία, που χαλάσαμε μια φιέστα πέρυσι για να την μετατρέψουμε σε συλαλλητήριο υποστήριξής σου και που εν τέλει σε βάλαμε στις καρδιές μας.
Αν ήθελες να αποχωρήσεις από την Α.Ε.Κ. θα ήταν πιο έντιμο να το πραγματοποιούσες με αξιοπρέπεια και ήθος και όχι εξαπολύωντας μύδρους εναντίον αυτών που σε επανέφεραν σε (αγωνιστική) ζωή.
"Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος". Κρίμα...

Υγ 1. Προς κκ. Ηλία Πουρσανίδη (τέως ποδοσφαιριστή): Ευχαριστούμε για όλα και συγγνώμη...
Υγ 2. Προς κκ. Θεμιστοκλή Νικολαϊδη (πρόεδρο ΠΑΕ Α.Ε.Κ.): Αν με τη φράση "Κάποιοι που στον Ολυμπιακό έχουν πάρει 10 πρωταθλήματα δεν αξίζουν ούτε το 1/10 σε σχέση με εσάς." εννοούσατε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τον Αντώνη Νικοπολίδη, μάλλον αποδεικνύετε πως δε βλέπετε μπάλα αλλά badminton...

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα