Δευτέρα 7 Απριλίου 2008

Εγκεφαλικό-Τίτλος σημειώσατε 2 (until Sunday)


Κι όμως 24+ ώρες μετά και νιώθω τόσο άδειος. Πού να ΄χα παίξει κι εγώ μπάλα δηλαδή; (αν και κατά μία έννοια και οι 30000 περίπου που βρέθηκαμε χθές στο γήπεδο Καραϊσκάκη παίξαμε όλοι λίγο μπάλα.) Είναι μία από τις ελάχιστες φορές που η πίστη πως θα γίνει κάτι, βγαίνει πράγματικά αληθινή. Δεν θέλω να πω πολλά παρα μόνο να συγχαρώ τη Λάρισα που έπαιξε τόσο καθαρά και αντρίκια. Δεν επιδόθηκε ούτε σε καθυστερήσεις, ούτε ταμπουρώθηκε, ούτε τίποτα. Στη ρώσικη ρουλέτα, απλά, η σφαίρα ήταν στην θαλάμη της.

Υγ1. Δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει γιορτή που να γιορτάστηκε τόσες φορές μέσα σε ένα χρόνο, όπως αυτή του φετινού "Αγίου" Αντωνίου.
Υγ2. Προς κκ. Ηλία Κυριακίδη (ποδοσφαιριστή Λάρισας): Το να έρχεστε μπροστά στα επίσημα και να μας δείχνετε 4 δάχτυλα δεν έχει κανένα νόημα, αν δεν είστε ικανός να οδηγήσετε τη δική σας ομάδα σε τέτοιο θρίαμβο. Αν όμως σας έκανε να νιώσετε καλύτερα και να βγάλετε το απωθημένο (κόμπλεξ) σας, δεν πειράζει.
Υγ3. Προς κκ. Σωκράτη Κόκκαλη (πρόεδρο Ολυμπιακού): Πώς νιώσατε που ακούσατε το τέλος του match και τη συγκλονιστική του εξέλιξη από το ραδιοφωνάκι; (αν το ακούσατε κιόλας)

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα