Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Βρες και εσύ μια δεύτερη δουλειά, μπορείς

Μετά τον δενδροκηπουρό Αντώνη Νικοπολίδη, σκέφτηκα να προτείνω σε γνωστούς έλληνες ποδοσφαιριστές (νυν και πρώην) τις μελλοντικές τους δουλειές.

1ος. Στέλιος Γιαννακόπουλος ως δημοσιογράφος.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που όλοι αγαπήσαμε ως σχολιαστή ήρθε η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω. Τι καλύτερο λοιπόν από το να αντικαταστήσει τον κορυφαίο έλληνα άνκορμαν (Νίκο καμμιά θέση εκεί στη Real News για μένα δεν έχει?) στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Alter. Το μπρίο, η φινέτσα, η ταχύτητα (με την μπάλα στα πόδια και με το μικρόφωνο στο στόμα) που τον χαρακτήριζαν σαν παίκτη, θα συνδυαστούν άψογα με την γλυκιά, ήρεμη, μελωδική φωνή του και το φλεγματικό χιούμορ του δίνοντας μας τον κορυφαίο έλληνα δημοσιογράφο (και ίσως εκδότη, καναλάρχη, πρόεδρο μεγάρου μουσικής βρε αδερφέ) της επόμενης 30ετίας.



2ος. Σάκης Πρίττας ως υδραυλικός.

Γιατί δηλαδή μόνο η ΑΕΚ θα έχει τον "υδραυλικό" της Νάτσο Σκόκο? Ήρθε η ώρα και η πρώην ομάδα του Dusan Bajevic να αποκτήσει έναν τέτοιο. Ποιός καλύτερος λοιπόν από τον Σάκη τον Πρίττα? Και μόνο λόγω ονόματος έχει κερδίσει μια θέση στο πάνθεον των all times cult φιγούρων της ελληνικής τηλεόρασης. Μιάς και θέση στον Άρη δεν πρόκειται να βρεί ας πάρει τη βεντούζα του και ας πάει για τη μεγάλη απόφραξη. Γιατί δηλαδή, καλύτερος ήταν ο Τάσος Χαλκιάς?



3ος. Κώστας Χαλκιάς ως τροχονόμος.

Μιάς και αναφερθήκαμε παραπάνω στον Τάσο Χαλκιά ας μην αφήσουμε παραπονούμενο και τον συνεπώνυμό του, Κώστα. Τον άνθρωπο που κάθε παιδί θα ήθελε να βλέπει μπροστά του το πρωί, να σταματά με περίσσια χάρη τα οχήματα για να περάσει αυτό. Και μόνο τα 198 εκατοστά του αρκούν να αναγκάσουν τους διερχόμενους οδηγούς να αλλάξουν διαδρομή. Εξάλλου τα γάντια τα έχει ήδη έτοιμα.
(Όποιος κακεντρεχής θεωρεί τον Κώστα Χαλκιά "τροχονόμο" και ως τερματοφύλακα, παρακαλείται ...να συνεχίσει το διάβασμα)



4ος. Τάκης Φύσσας ως ελαιοχρωματιστής.

Το άλλοτε αέρινο αριστερό μπάκ και νυν team manager της Εθνικής Ελλάδος μπορεί στον ελεύθερό του χρόνο να κάνει τον ελαιοχρωματιστή. Με την
επιδεξιότητα που μάρκαρε αντιπάλους και με τη συνέπεια που έφερνε σε πέρας τις εκάστοτε αποστολές του, θα μπορεί να βάφει το σπίτι της ελληνίδας νοικοκυράς, χωρίς αυτή να χρειάζεται να ανησυχεί για το πάτωμα και τα έπιπλά της.


5ος. Άγγελος Χαριστέας ως πρώτο μπουζούκι.

Ο angel Harry σε παγκόσμια τουρνέ της Λίας Βίσση. Με το μπουζούκι του παραμάσχαλα θα δείξει σε όλο τον κόσμο πως εκτός από το να κάνει "του κεφαλιού του" (ένδοξη διαφήμιση Amita motion), εκτός του να είναι "το πρώτο βιολί" σε Werder Bremen, Ajax, Feyenoord και 1.FC Nurnberg, μπορεί να αντικαταστήσει τον Ζαμπέτα και τον Νικολόπουλο συνεχίζοντας την παράδοση των μεγάλων ελληνικών μπουζουκιών...


Υγ 1. Συγγνώμη για την ποιότητα του φωτομοντάζ αλλά με τη ζωγραφική των Windows δε μπορείς να καταφέρεις και πολλά.
Υγ 2. Λοιπές προτάσεις εργασίας ευπρόσδεκτες...


Ετικέτες , , , , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα