Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Και το βράδυ, το βραδάκι...

Παιδιά μην ξεχαστούμε. Σήμερα το βράδυ έχει πάρτυ στο κέντρο της Αθήνας ...πάλι!
Ο Γιάννης "ο ανάρχας", ο Κώστας "ο μολότωφ", ο Νίκος "ο κουκούλας" και οι φίλοι τους σε καλούν για το μεταμεσονύκτιο πάρτι γύρω από τους δρόμους του Πολυτεχνείου. Στη συνήθεια που έγινε... λατρεία!
Ειδικά για σήμερα θα μοιραστούν δωρεάν στουπιά, ενώ οι διοργανωτές έχουν φροντίσει για τις απαραίτητες προμήθειες σε ξύλα, πέτρες, καδρόνια και λοιπά οικοδομικά υλικά... Εσείς καλείστε να φέρετε μόνο τις κουκούλες σας, την καλή σας διάθεση και νέες διευθύνσεις καταστημάτων και τραπεζών. Τα παιδιά των ματ έχουν ενημερωθεί και έχουν ενημερώσει πως θα παρουσιάσουν και νέο πρόγραμμα πέρα από τα γνωστά και αγαπημένα: "Μέσα από τους καπνούς των χημικών", "Κάνε τον κομπάρσο" και "Τρέξε μπάτσε, τρέξε".
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

Στο τέλος θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί το γνωστό άσμα:
"Και το βράδυ, το βραδάκι όταν θα χουνε όλα καεί..."

Ετικέτες , , ,

2 σχόλια:

Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

...και όσοι από εσάς θα θέλατε να παρευρεθείτε στο πάρτυ αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι αυτό εφικτό συντονιστείτε στους τηλεοπτικούς σας δέκτες.
Οι φαναταστικοί δημοσιογράφοι της χώρας μας θα καλύψουν το γεγονός με πάσα αντικειμενικότητα και ανιδιοτέλεια που τους διακρίνει, χωρίς καμία σκοπιμότητα με σκοπό την σωστή μας πληροφόρηση και ενημέρωση.
Θα καλύψουν το γεγονός με σύνεση, χωρίς υπερβολές, δίνοντας τη σωστή διάσταση των γεγονότων χωρίς καμία διάθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και με κύριο σκοπό τον αποσαφηνισμό τόσο των αιτιών όσο και των αφορμών για οποιαδήποτε πράξη λάβει χώρα στο πάρτυ
Μείνετε ήσυχοι, οι καλοί μας δημοσιογράφοι φροντίζουν για την πλήρη επεικόνιση της πραγματικότητας και την αποκάλυψη της αλήθειας ώστε αυτή η χώρα να διαθέτει σωστά ενημερωμένους πολίτες, γεγονός απαραίτητο για κάθε κοινωνία που επιθυμει σωστή λειτουργία και ανάπτυξη της ποιότητας ζωής των πολιτών της.

15/12/08 18:01

 
Ο χρήστης Blogger Zymaroulhs είπε...

Εννοείται...
Αυτό το κομμάτι μάλλον είναι η δεύτερη σελίδα της πρόσκλησης (που δεν έπεσε στα χέρια μου).

15/12/08 18:56

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα